MUĞLA / BODRUM - Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu

Mrt

Yalıçiftliğin yetiştirdiği değerlerden biri olan ve her zaman okulumuza desteklerini esirgemeyen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ´ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.

Merhuma Allah´tan rağmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Mehmet UYSAL

Okul Müdürü

Ock

Okulumuz sınıf birincileri ve sınıf ikincileri, okul müdürümüz Mehmet Uysal´ın hazırlamış olduğu ödüllerle ödüllendirildi.

Ock

Bodrum Belediyesinin okulumuza yaptığı hizmetler aşağıda sıralanmıştır:

-Okulumuzun duvarlarının bir bölümü yeniden yapıldı.

-Okulumuzun Durarlarının üstüne tel çekildi.

-Okulumuzun iç santrali ve okulumuzun zili yenilendi.

-Okulumuza hidrafor yapıldı.

-Okulumuzun anasınıfı oyun alanına yumuşak zemin döşendi.

-Okulumuza mazot yardımı yapıldı.

-Okulumuza erkek soyunma odası yapımı için çalışmalar başladı

Ock

Okulumuz 3. sınıf öğretmeni Özge Özkan´a öğrencilerine yaptırmış olduğu bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Dr. Yavuz Dizdar Okulumuz Öğrencilerine beslenme alışkanlıkları ve sağlıklı beslenme yöntemleri ile ilgili bilgi verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Tüm 1. sınıf velilerine okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Atamızı okulumuzda düzenlediğimiz törenle bu sene de saygı ve özlemle andık.

Ock

Okulumuzun öğrenci meclisi başkanı 2/A sınıfından Fatma Zehra Uzunkaya Seçildi.

Ekm

Okulumuzun yeni kütüphanesi 5 Ekim Perşembe günü Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Semiz ve Eyüp Demirci, velilerimiz ve halkımızın da katılımlarıyla açılışı çoşkulu bir şekilde yapıldı. Kütüphanemizin yapımında katkılarından dolayı Funda Filibeli ve eşi Hakkı Filibeli´ye, Burce Gener ve eşi İsmail Gener´e ve Pınar Ay´a teşekkür ederiz.

Ekm

Muğla Büyük Şehir Belediyesinin Düzenlediği Kırsal Mahalle Spor Etkinlikleri Okulumuzda Gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim haftası çoşkuyla kutlandı.

Eyl

Okul Müdürümüz Mehmet Uysal´ın ve Bodrum Belediyesinden gönderilen ekiplerin çalışmalarıyla okulumuzun bahçesi temizlendi. Bodrum Belediyesine tüşekkür ediyoruz.

Okulumuzu boyama çalışmaları başladı.